Psihoterapija & svetovanje


Psihološko svetovanje in psihoterapija sta namenjeni razreševanju raznovrstnih osebnih dilem, vprašanj, skrbi in težav. Pomagata nam predelovati čustva, osmišljati tisto, kar se nam dogaja in poskrbita za množico uvidov, ki nas popeljejo do boljšega jutri in večjega občutka živosti.


Zanju se običajno odločamo, ko nas že dalj časa pestijo težave, ki jih preprosto več ne zmoremo nositi sami; ko želimo pomoč pri razreševanju določenih dilem; ko potrebujemo podporo pri premagovanju trenutne, akutne stiske; ali ko želimo doseči še bolj kvalitetno življenje. 

Dobro vem, da narediti prvi korak - poiskati podporo in stopiti v stik s psihoterapevtom, ni lahka naloga... Zaradi tabujev v naši družbi v zvezi z iskanjem psihološke podpore pa je to celo močno pogumno dejanje. Z njim pokažete, da vam je resnično mar zase in začnete aktivno postavljati sebe na najpomembnejše mesto v svojem življenju.


Kontaktirajte me! 
- po telefonu (040/568-530) ali po mailu (mojca.majerle@zanos.si).
Na prvem, uvodnem srečanju,  se spoznava, pogovoriva o načinu dela in določiva osnovnih ciljev, ki si jih želite doseči. 

Rezervacija termina

Psihoterapije in svetovanja potekajo v Ljubljani ali po skype-u.

Cenik

Posamezno srečanje (50 min) - 60 eur

Kaj je integrativna psihoterapija?
Osnova integrativne psihoterapije in vzrok za njen nastanek je želja po združitvi koristnih metod iz različnih, že razvitih psihoterapevtskih smeri in pristopov – tako iz kognitivno vedenjske smeri kot tudi iz psihoanalitične, gestalt, transakcijske in drugih. 
Integrativna psihoterapija je veja psihoterapije, ki se neprestano razvija, izpopolnjuje in nadgrajuje, saj je odprta za vedno nove pristope.
Namen integrativne psihoterapije pa je nuditi klientu to, kar počne sama: povezati različne dele njega (misli, vedenja, čustva, občutke, dele, ki so ostali iz otroštva, miselne vzorce, ki smo jih prevzeli od drugih ljudi ipd.) v integrirano celoto, da bi lahko klient svoje življenje in sebe doživljal v vsej polnosti, sprejemanju in zadovoljstvu.