Moški so predvidljivi

Moški so pogosto zelo predvidljivi - a kaj, ko ženske pričakujemo drugačne odzive :) 
  • Če na moškega pritiskamo... Se bo uprl ali podredil. Če se bo podrejal dlje časa in na različnih področjih, je velika verjetnost, da nam ne bo več všeč, ker - hej! - je izgubil ˝ogenj˝, ki nam je bil pri njem všeč v začetku. Če se bo uprl, bomo šokirane, a na dolgi rok - in v zmernosti - je to za zvezo in vsakega partnerja posebej, pogosto nekaj najboljšega!
  • Če bomo delale dramo... Se bo poskušal izogniti drami - in nam. Kar pomeni, da bo posegel po belih lažeh, da nas ne bo več jemal resno in da bo postal do pretiranega dramatiziranja odporen. Kar bo vodilo do še večje drame, ker pač - SOVRAŽIMO, če smo ignorirane! Na neki točki nas bo tako moral postaviti pred dejstvo in nam postaviti ogledalo, kar nam ne bo všeč - bo pa koristno. :)
  • Če bomo od moškega samo pričakovale ter jemale... Se bo počutil izkoriščenega. In bo odreagiral po svoje - z oddaljitvijo, jezo, žalostjo. Obrnil se bo k prijateljem in hobijem. 
  • Če bomo pričakovale, da nam igra očeta... Nam bo igral očeta. Ampak nam ne bo všeč, ko bo pokroviteljski. In ne bo nam všeč, da se bomo počutile kot punčke. In s tem bomo tudi same sebe ujele v določeno igro ter vlogo. Ali pa se bo temu uprl. Takrat se bomo počutile nepodprte in nerazumljene, hkrati pa bomo prisiljene poiskati lastno samostojnost. In ljubiti svojega moškega kot ženske. Ne kot deklice. 
Ljubezni, spoštovanja, razumevanja, osvobajanja - obojim.

Ni komentarjev:

Objavite komentar